Начини на плащане

ПЛАЩАНЕ

  1. До пълното заплащане на дължимата цена, Търговецът си запазва правото на собственост върху стоката, предмет на сделката. Това право на собственост преминава върху Клиента в момента на извършването на всички дължими плащания към Търговеца.
  2. Начинът на заплащане става посредством наложен платеж, при получаване на стоката, доставена с куриерска фирма „Спиди“ АД или куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД. Плащането се извършва директно на куриера, при получаване на стоката. Заплащането става единствено в брой.

 

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗВЪРШЕНИ ПЛАЩАНИЯ

  1. В случай, че плащането е направено с наложен платеж, възстановяването на суми става, като Клиентът изпрати стоката с наложен платеж (стойността на стоката, която е заплатил) обратно към Търговеца.
  2. При получаването на стоката, Търговецът заплаща стойността на стоката на куриера, след което „Спиди“ АД или „Еконт Експрес“ ООД се свързват с Клиента в рамките на два работни дни, за да му възстановят сумата.
  3. Ако продуктът е изпратен с опция за преглед и Клиентът не желае да го закупи, не заплаща на куриера стойността на продукта. Заплаща единствено обратната доставка.